DrayTek Draytek 2952P dual-band router met PoE Zakelijke router van Draytek 2952P dual wan met PoE Deze router van Draytek heeft de beschikking .. Category: Anvils Product #: Draytek-V2952P-Router-zakelijk-exp 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 482.99 $€ 482.99 Available from: Wifi Router Plaza Condition: excellent condition 5
Home > Draytek 2952P dual-band router met PoE
  • Draytek 2952P dual-band router met PoE

Zakelijke router van Draytek 2952P dual wan met PoE

Deze router van Draytek heeft de beschikking over twee Gigabit WAN poorten, waardoor er twee internet verbindingen op aan gesloten kunnen worden.
Hierdoor is er altijd een verbinding beschikbaar wanneer er één wegvalt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de fail/back up modus.
Wanneer de router ziet dat er één van de wan verbindingen wegvalt, dan neemt de andere wan poort het gewoon over. Komt de andere verbinding weer terug, dan schakelt de
router weer automatisch terug naar de eerste wan verbinding. Meer zekerheid kunt u niet hebben.

Alle 5 de LAN poorten zijn Gigabit en ondersteunen PoE, Power over ethernet heeft het voordeel dat er geen extra stroomkabels aangelegt hoeven te worden.
De vier LAN-poorten van de Draytek Vigor 2925P ondersteunen 802.3at PoE zodat u bekabelde netwerkapparaten zoals IP-telefoons, IP-camera's of access points (mits met PoE-ondersteuning) direct via de netwerkkabel van stroom kunt voorzien. De router heeft een PoE-powerbudget van 60 Watt, met een maximum van 30 Watt per poort.


Technische informatie

Leverbaar aan  NL en  BE
Artikel type V2952P
EAN.nr 4712909120791
Wi-Fi Nee
LAN poorten 4 Gigabit LAN poorten
WAN poorten 2 WAN poorten
4G ondersteuning Ja, via dongle
VPN ondersteuning Ja, Ipsec
Aantal VPN Tunnels 100
Firewall Uitgebreide firewall aanwezig
USB poorten 2 USB poorten
Loadbalancing Ja
PoE Ja max 30 Watt
QoS Ja
VLAN Ja
SFP poorten Ja
   
Nog vragen ? Stel ze gerust aan ons
Uitgebreide details:
Eigenschappen Draytek Vigor 2952P

2 Gigabit WAN poorten met load balancing/failover
4 Gigabit LAN poorten met PoE (802.3at)
1 Fiber WAN (SFP-module niet inbegrepen)
Powerbudget: 60 Watt (max. 30 Watt per poort)
1 USB 2.0 en 1 USB 3.0 poort
100 gelijktijdige VPN tunnels, inclusief 50x SSL VPN
Maximale doorvoersnelheid 940 Mbps
Maximale VPN-doorvoersnelheid 200 Mbps
Ingebouwde object based firewall
Content filtering mogelijkheden
Installatie en beheer via web interface
Ideaal voor kleinzakelijke omgevingen
19 inch rackmountable

Altijd een werkende verbinding
De Draytek Vigor 2952P is een router met 2 Gigabit WAN-poorten, wat betekent dat u hier twee internetverbindingen op kunt aansluiten. Het voordeel is dat u altijd beschikt over een back-up connectie wanneer een van de verbindingen uitvalt. Beide WAN-poorten ondersteunen namelijk failover/backup. Dit houdt in dat als de verbinding op één van de twee WAN-poorten wegvalt, de andere WAN-poort automatisch de taken overneemt. Zodra deze verbinding weer hersteld is, schakelt de router automatisch weer terug. Gebruikers merken nagenoeg niets van het overschakelen.

Power over Ethernet
De vier LAN-poorten van de Draytek Vigor 2925P ondersteunen 802.3at PoE zodat u bekabelde netwerkapparaten zoals IP-telefoons, IP-camera's of access points (mits met PoE-ondersteuning) direct via de netwerkkabel van stroom kunt voorzien. De router heeft een PoE-powerbudget van 60 Watt, met een maximum van 30 Watt per poort. De Draytek Vigor 2925P is de eerste router van Draytek met over Power over Ethernet.

Centraal management via web interface
U beheert de Draytek Vigor 2952P via de online web interface VigorACS SI. Intellingen voor belangrijke routerfuncties zoals LAN, WAN, WLAN of VoIP kunnen hier eenvoudig gedaan worden. De netwerkbeheerder kan daarnaast updates inplannen voor specifieke apparaten. En mochten er problemen optreden op het netwerk, dan wordt de beheerder via sms of e-mail op de hoogte gesteld.

AP managementfunctie
Maakt u in uw netwerk ook gebruik van Draytek access points, dan zijn deze vanuit dezelfde web interface te beheren als de Draytek Vigor 2952P. De AP management functie in de Vigor 2952P maakt het mogelijk om maximaal 30 access points tegelijkertijd te beheren vanaf één centraal punt. Wel zo makkelijk en overzichtelijk.

Netwerk opdelen: multiple subnets
In sommige gevallen is het handig het netwerk op te delen in verschillende segementen (subnets), bijvoorbeeld binnen een kantoorgebouw waar meerdere bedrijven zijn gevestigd. U kunt dan elk bedrijf een ander netwerk toewijzen, of een gastennetwerk aanmaken dat gescheiden is van het bedrijfsnetwerk. De Draytek V2925 ondersteunt maximaal 8 subnets, die elk een eigen DHCP server toegewezen krijgen zodat het verkeer van elkaar gescheiden wordt.

VPN-ondersteuning
De Draytek Vigor 2952P is uitgerust met een geïntegreerde VPN-server om een beveiligde VPN-tunnel te creëren naar uw netwerk. Dit houdt in dat op afstand een veilige verbinding met uw netwerk kan worden gemaakt. Zo kan een thuiswerker bijvoorbeeld vanaf huis het bedrijfsnetwerk benaderen en krijgt hij toegang tot alle servers en documenten. Deze router ondersteunt maximaal 100 gelijktijdige VPN-tunnels.

Uitstekende beveiliging
De ingebouwde firewall van de Vigor 2952P zorgt voor een optimale beveiliging van uw netwerk, zowel bij in- als uitgaand verkeer. Met Content Security Management kunt u bijvoorbeeld specifieke websites of bepaalde content blokkeren. Daarnaast past de Draytek Vigor 2952 onder andere Stateful Packet Inspectiion, NAT en Anti-spoofing toe om externe bedreigingen tegen te houden. Met Dos/DDos prevention is de router ook in staat het netwerk te beschermen tegen DoS aanvallen.

2 USB poorten
Op de Draytek Vigor 2952P zitten twee USB-poorten die multifunctioneel inzetbaar zijn. Sluit een printer aan om deze te delen met alle gebruikers in het netwerk, of maak gebruik van een 3G of 4G USB modem voor mobiel internet. Ook het vergroten van de opslagruimte door middel van een USB-stick of USB hard drive behoort tot de mogelijkheden.

Inhoud verpakking
 
  • Draytek Vigor 2952P
  • Stroomkabel en adapter
  • 19" rackmount kit
  • Installatiehandleiding
 

 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Draytek 2952P dual-band router met PoE


  • Model: Draytek-V2952P-Router-zakelijk-exp
  • Beschikbaarheid: 5
  • € 482.99

  • Excl. BTW: € 399.17
  • Totaal: € 482.99

Tags: Zakelijke, Router, Wan, Lan, PoE, Draytek, V2952P, Vlan

Andere zochten naar